Jouwhoroscoop Homepage

sluiten

DE WEEKHOROSCOOP

van 26-06-2017 tot en met 02-07-2017
Algemeen

De weekhoroscoop van jouwhoroscoop.nl

Doordat Google bovenin het scherm automatisch hun vertaal programma erin zet, kan het zijn dat je altijd een Engelse tekst krijgt.
Klik het programma met het sterretje rechts boven weg.

Onze weekhoroscoop geeft je aan waar je rekening mee zou kunnen houden.
De weekhoroscoop kan zeggen dat je vol plannen zit of dat je die juist moet maken. De weekhoroscoop is een vrolijke horoscoop. De ongeschreven wet in de astrologie zegt dat persoonlijke rampen niet thuishoren in een algemene week horoscoop. Vandaar dat jouw week horoscoop hier voornamelijk een vrolijke inhoud heeft. Alle weekhoroscopen zijn funhoroscopen!

Je wisselt telkens tussen twee tekens.

Sommige mensen lijken voortdurend tussen twee opvolgende sterrenbeelden te wisselen. In jouw geboortejaar heeft jouw geboortedag echter altijd hetzelfde sterrenbeeld. Daardoor kunnen twee mensen wel dezelfde geboortedag hebben, maar doordat zij in een ander jaar zijn geboren, kunnen zij wel het vorige of volgende sterrenbeeld hebben.

Jouwhoroscoop wekelijks per e-mail.

Je kunt jouw weekhoroscoop ook iedere week per e-mail ontvangen (klik hier). Wij nemen je in het bestand op, nadat je de bevestigingsmail hebt geactiveerd, die wij na jouw inschrijving aan het opgegeven mailadres sturen. Je kunt daardoor geen anderen opgeven.
Als je de wekelijkse mail niet ontvangt, moet je noreply@jouwhoroscoop.nl en/of www.jouwhoroscoop.nl toevoegen aan jouw adresboek, vertrouwde websites bij internet opties (zie onder extra, beveiligen enz.) of het e-mailadres op de contact lijst bij jouw internet provider.

De weekhoroscoop op jouw site. Links en backlinks.

Als je wilt kun je de geboorte- en weekhoroscopen op jouw eigen site zetten. Klik hier, of op informatie boven in de balk om te zien hoe je dat kunt doen. Stuur ons een berichtje, nadat je onze link hebt geplaatst. Wij zetten dan een backlink op onze links pagina. We geven die als jouw site meer dan 100 unieke bezoekers per dag heeft gehad in de afgelopen maand.

Adverteren op jouw horoscoop. Formaat 160 x 120 px. met max drie adverteerders.

  • Aantal pageviews per maand: 180.000 - 200.000
  • Aantal unieke bezoekers per maand: 75.000 - 100.000

Kosten:

  • voor 12 sterrenbeelden € 50,- per maand.
  • Minimale huurtermijn 3 maanden. Prijzen zijn excl. BTW

Mail naar: webmaster@jouwhoroscoop.nl

  Join our 60.334 subscribers
  Er zijn 79 bezoekers online
 [Statistieken]
Cadeautip


Hacker!